24 Aralık 2012 Pazartesi

İNGİLTERE DÜŞESİ KATE MİDDLETON HAMİLEYKEN BİLE ŞIKLIĞINDAN ÖDÜN VERMİYOR:)


Kate Middleton'ın McQueen tutkusu



Kate Middleton hamilelik haberinden sonra ilk kez basının karşısına çıktı. BBC Sports Personality of The Year ödül törenine katılan Düşes, uzun yeşil bir Alexander McQueen elbise tercih etmişti.

David Beckham'la birlikte Yaşam Boyu Başarı ödülünü Bradley Wiggins'e vermesi için Seb Coe'yi sahneye davet eden Düşes, heyecanlı görünüyordu. Son zamanlarda katılması gereken etkinlikleri rahatsızlığı yüzünden iptal eden Middleton bu kez oldukça sağlıklıydı.



Alexander McQueen'in kreatif direktörü Sarah Burton, dün sabah saatlerinde Galler Prensi Charles tarafından Britanya İmparatorluğu kraliyet nişanıyla ödüllendirildi. Burton, tören sonrasında yaptığı açıklamada Cambridge Düşesi Kate Middleton'a hamilelik dönemi için kıyafet tasarlamayı çok istediğini belirtti.

Tasarımcının yönetimindeki Alexander McQueen, düşesin en sık tercih ettiği markalardan. Düşes, gelinliğinin tasarımını da tasarımcıya emanet etmişti.





Aslında Burton, düşesi hamilelik döneminde de giydirme isteğini şimdiden gerçekleştirdi diyebiliriz. Zira düşesin hamileliğini açıklamasından bir gün önce giydiği ekose elbise Alexander McQueen imzası taşıyordu. Kendisi de hamile olan tasarımcı, ikizlerini Şubat ayında kucağına almayı bekliyor.


SNAPCHAT : mervegucluu1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder