18 Ağustos 2013 Pazar

EN İYİ 10 BB CREAM NELER Mİ ?

EN İYİ 10 BB CREAM NELER Mİ ?



Clinique Age Defense BB Cream, 94.05 TL


Kore çıkışlı bir ürün olan BB krem, güzellik alanında son yılların en önemli icatlarından. Hem güneşten korumayı, hem renklendirmeyi, hem de bakım yaparak güzelleştirmeyi vaadeden BB kremler, hafif yapıları sayesinde doğal bir görünüm veriyorlar.

Kısa sürede Asya'yı ele geçiren BB krem furyası bütün dünyaya sıçrayınca, batı kökenli markalar tarafından da birçok örneği piyasaya sürüldü. Eğer her gün bir yenisiyle karşılaştığımız BB kremler arasında kendinizi kalbolmuş hissediyorsanız, rehberimiz sayesinde ihtiyaçlarınıza en uygun ürünü bulmanız ve hayallerinizdeki cilt görünümüne kavuşmanız kolaylaşacak



Missha Perfect Cover BB Cream, 60 TL

BB krem demişken Asya menşeili ürünlerden bahsetmemek olmaz. BB krem alanının en ünlü ismi olan Kore markası Missha'nın bu sevilen ürünü, örtücülüğü ve 42 güneş koruma faktörü içermesiyle de öne çıkıyor.





Shiseido Perfect Hydrating BB Cream, 118.75 TL

Asyalı kökenlerinin avantajını kullanan Shiseido, 30 güneş koruma faktörü, üçlü aktifler ve antioksidan içeriğiyle cildi hem koruyan, hem güzelleştiren, hem de nemlendiren bir ürün yaratmış.











The Body Shop All-In-One BB Cream, 27.90 TL

Tüpten sıktığınızda beyaz olan ürün, sürüldüğünde cildinizin rengine uyum sağlıyor. Hafif yapısıyla dikkat çeken ürünün, tek tonu bulunan çoğu BB kremin aksine, üç farklı tonla piyasada olması da bir diğer artısı.






 MAC Prep + Prime Beauty Balm, 87 TL

Markanın ten makyajı konusundaki uzmanlığını konuşturduğu ürün, hem tek başına, hem de makyaj bazı olarak kullanılabiliyor. Cilde ışıltı katıyor, nemlendiriyor, 35 koruma faktörü içeriyor ve batı menşeili markaların çıkardığı en başarılı BB kremlerden olarak nitelendiriliyor.




La Roche Posay Hydreane BB Cream, 36.9 TL

Cildi rahatlatan ve sakinleştiren La Roche Posay termal suyu içeren bu dermokozmetik ürün, hassas ciltlilerin dostu olacak. Paraben içermemesiyle bizden tam not alıyor.




Skin79 Super+ Beblesh Balm BB Cream Triple Function, $16.19

Yine bir kore markası olan Skin79'un uzmanlık alanı BB kremler. Markanın en sevilen ürünlerinden olan bu sevimli pembe kutu, ışıl ışıl parlayan ama yağlı görünmeyen bir cilt yaratmasıyla karma ciltlerin favorisi. Düzenli kullanımda lekeleri tedavi etmesi de cabası.

Estee Lauder Daywear BB Cream, 149.90 TL

Ürünle ilgili ilk dikkati çeken, salatalığı andıran ferah kokusu oluyor. Başarılı nemlendirme özelliği ve yapısıyla da öne çıkıyor.








 Bobbi Brown BB Cream, 115 TL
BB krem alanında en yüksek kapatıcılığa sahip ürünlerden biri olmasına rağmen, hafif yapısıyla dikkat çekiyor. Uzun süre kalıcı olmasının yanında, 35 koruma faktörü içermesi de artılarından.




Diorskin Nude BB Creme, 102.60 TL

Cilde taze bir ışıltı vermeyi amaçlayan ürün, ilhamı çiçek yapraklarından almış. Hafif pembe rengiyle tüm cilt tonlarını canlandırıyor ve yapısında paraben barındırmıyor. Çiçek suları, bitki özleri ve antioksidanlarla çok özel bir formülasyonu var.

3 yorum:

  1. eline sağlık da bu ürünler alacağım bir yer de söylesen blesh i bulamadım nette

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) ben kozmetik ürünlerimi genelde boyner ykm tekin acar ve buralarda bulamadığımı ise yurtdışından temin ediyorum..Belki bu 3 mağazadan birinde bulabilirsiniz..Çünkü ben genelde bu mağazalarda her aradığımı bulabiliyorum..ama beblesh hakkında net bir bilgi veremiceğim onu hiç kullanmadığım için nerede bulabileceğiniz konusunda :(

      Sil
  2. teşekkürler :) ben kozmetik ürünlerimi genelde boyner ykm tekin acar ve buralarda bulamadığımı ise yurtdışından temin ediyorum..Belki bu 3 mağazadan birinde bulabilirsiniz..Çünkü ben genelde bu mağazalarda her aradığımı bulabiliyorum..ama beblesh hakkında net bir bilgi veremiceğim onu hiç kullanmadığım için nerede bulabileceğiniz konusunda :(

    YanıtlaSil